Tuotoksia vuosien varrelta

Tuotoksia vuosien varrelta

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Palloja pelimiehelle

Kuopus on ollut melkoinen pelimies pienestä pitäen. Kun hän ensimmäisen kerran tarttui jääkiekko- ja sählymailaan ei voinut kuin ihmetellä, miten oikeaoppinen ote tuntui olevan alusta alkaen ja lyönnit lähtee hienosti. Myös pallon potkiminen ja heittäminen on kova sana. Ostin pätkän Pehemiän jalkapalloneulosta kangashamstereista ja siitä syntyi paita pikku pelaajalle.


Vierastan hieman tummia värejä lasten vaatteissa, joten halusin raikastaa kuosia jollakin. Jalkapallopelissä käytettävistä rangaistuskorteista tuli idea keltaisiin ja punaisiin resoreihin.Vieläköhän tämä paita mahtuisi päälle siinä iässä kun Kuopuksellakin on jotakin ideaa pelin säännöistä?


Valenappilista on tehty Tosimummon ohjeella. Resorit on pitkät ja niitä voi pitää alkuun käännettyinä. Kaavana on OB:n 92 cm Papanapaita. Taisin jättää tällä kertaa saumanvarat pois, koska Kuopus on mallia kukkakeppi. Hihoja on lyhennetty himpun verran noiden pidempien resoreiden takia. Ompelu sujui muuten oikein mallikkaasti mutta kanttauksessa on edelleen harjoittelemista. En jaksanut kuitenkaan alkaa purkamaan. Ei ne muutkaan virheet ole käytössä jääneet itseä harmittamaan eikä kai ne "kiinalaisvalmisteiset vaatteetkaan" aina ihan priimoja ole.


Ainakin ompelija on tyytyväinen lopputulokseen!

4 kommenttia:

Epäonninen puutarhuri kirjoitti...

"Punainen kortti" mukana, aika hauskaa! :) Kiva tuo nappilista myös. Alkaakin olla jo pelikelit!

Merja kirjoitti...

Herrasmies pelipaita. Tämä käykin materiaalinsa puolesta paremmin "kabinettipeleihin". :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on hieno ja idea noissa hihoissa mainio! Tällaisen ottaisin meillekin. ;)
Henna

Merja kirjoitti...

Kiitos. Pidetään mielessä. ;-)